I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Irland – Paris til Dublin / en sykkelutfordring

​I 2011 organiserte hovedkontoret til Smurfit Kappa i Dublin et veldelighetsevent på sykkel, til inntekt for vannhodepasienter (Spina Bifida Hydrocephalus) i Irland.

Utfordringen besto i å starte ved Paris-kontoret og avslutte i Dublin. Syklistene syklet 260 km den første dagen, 210 km den andre dagen og slappet av med bare 50 km den siste dagen.

De "7 fantastiske" som gjennomførte denne bragden, var: Ian Curley, Ken Bowles, Cormac Maguire, Seamus Murphy, Kevin Keane, Christian Eder og Henk Hoevers. De fikk hjelp på veien av Glenn og Andrew Sherry, som tok seg av logistikken, hjalp til ved punkteringer og sørget for energi og moralsk støtte til syklistene.

Tilbake på irsk jord ble teamet møtt av en stor gruppe fra Dublin-kontoret, som fullførte den siste delen av turen sammen med dem i trinn på 50 og 10 km. Sola skinte for alle da de krysset mållinjen ved hovedkontoret, der alle syklistene ble ønsket velkommen av familie, venner og kolleger som ville feire en utrolig tur. En imponerende totalsum på € 30 000 ble reist ved arrangementet.

Irland – Paris til Dublin / en sykkelutfordring