I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer nytt program for investorrelasjoner

3 November 2014​

Smurfit Kappa, en av verdens ledende produsenter av papirbasert emballasje, har kunngjort lanseringen av sitt første program for investorrelasjoner.

Denne nyvinningen utnytter det siste innen teknologi og programdesign, og  gir informasjoner både av økonomisk og operasjonell art. Dette gjør det enklere for investorer å lære om konsernet og holde seg oppdatert på relevant bedriftsaktivitet.

Det selvstendige web-programmet er optimalisert for alle mobile enheter ved hjelp av den nyeste HTML5-teknologien, og vil gi investorer tilgang til den nyeste Smurfit Kappa-informasjon uansett hvor de befinner seg i verden. Brukerne vil kunne bruke programmet til å se informasjon om aksjepriser, de siste kvartalresultatene til Smurfit Kappa og et fullstendig arkiv med finansrapporter. Brukerne vil også kunne bruke en rekke verktøy for investoranalyse. Dette inkluderer den innovative «Interaktiv analytiker»-funksjonen, som gir muligheten til å sammenligne et bredt utvalg av økonomiske og operasjonelle tall gjennom  intuitive og brukervennlige kartleggingsfunksjoner.  

 

I tillegg til investorrelaterte materialer, gir programmet brukere rask og enkel tilgang til de siste pressemeldingene til Smurfit Kappa, kundeutsagn, videoer og presentasjoner.

Ian Curley, Smurfit Kappa Group CFO kommenterte: «Dette programmet vil gi finansielle investorer og analytikere et brukervennlig konfigurerbart verktøy, som konsoliderer all vår relevante kommunikasjon i én omfattende plattform. Ved å utnytte noen av de nyeste teknologiene og teknikkene, gir programmet investorer evnen til å studere og følge konsernet på en raskere og mer omfattende måte enn før.»  

Webprogrammet er tilgjengelig på http://investorapp.smurfitkappa.com/   

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa lanserer nytt program for investorrelasjoner