I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Hånd i hånd med lokalsamfunnet i Venezuela

For tre år siden startet Smurfit Kappa i Venezuela et omfattende sosialt ansvarsprogram som ble kalt "Hånd i hånd med lokalsamfunnet". 

Så langt har dette flaggskipprogrammet i løpet av 2011 gitt helsestell til nesten 170 000 innbyggere i et av de mest tilbakestående områdene i nærheten av produksjonsanleggene. 

Kvinner, barn og eldre får omsorg på en svært spesiell måte av dusinvis av leger og sykepleiere og flere hundre frivillige fra Smurfit Kappa. Sammen dannet de 63 helsebrigader, som ved utgangen av 2011 hadde delt ut nesten 770 000 enheter medisiner, og av dette ble nesten 440 000 utlevert i 2011. Programmet har hatt stor sosial virkning, og styrker båndene mellom Smurfit Kappa, medarbeiderne og lokalsamfunnene. 

Fermín Marín, borgermester i kommunen Simon Planas i delstaten Lara i Venezuela kan bekrefte dette. "Det er gledelig å se hvordan Smurfit Kappa, både med ledelse, ansatte og ressurser, integrerer seg for å gi gratis helsestell til små og avsidesliggende lokalsamfunn i delstaten vår, og dermed forbedrer helsen og livskvaliteten for folk her. Vi ser på Smurfit Kappa som en fantastisk alliert ved sosial og lokal utvikling. Vi samarbeider slik at programmene deres får kontinuitet og slik at flere folk kan få nytte av dem." 

Hånd i hånd med lokalsamfunnet i Venezuela