I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Europa – Sikkerhetsdag

Bærekraft: Smurfit Kappa organiserte en sikkerhetsdag i april 2012 for å fremme helse og sikkerhet ved alle firmaets europeiske anlegg.

En videotale av gruppens president og administrerende direktør, Tony Smurfit, ble presentert på de 16 språkene som snakkes innen selskapet. Videoen ble vist til medarbeiderne som et startskudd for dette viktige initiativet, der temaet var personlig engasjement og ansvar, med vekt på konseptet "stopp/tenk/start" før man handler. 

 

Land og anlegg organiserte en rekke lokale aktiviteter og workshops for å fremme helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Mange steder ble fokuset utvidet til å også omfatte hjemmet,ved å invitere medarbeidernes familie og barn. Aktivitetene spente fra tekniske seminarer og trening for ansatte til tegnekonkurranser for barna og helsetester for familiemedlemmer.