I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa avslører hvordan emballasje er en nøkkelfaktor i e-handel

​ 8th March 2018


Smurfit Kappa har utforsket den rollen som en emballasje kan spille for å øke nettbasert salg i en e-handel.

I løpet av en ukes arrangement lanserte emballasjelederen en rekke innovative konsepter og tjenester designet for å optimalisere den raskt voksende eCommerce-sektoren. Over 150 besøkende, inkludert merkevareeiere og etailers, kom til arrangementet som også inkluderte interaktive utstillinger og demonstrasjoner av hvordan emballasje kan gjøre en stor forskjell.

En rekke verktøy skreddersydd for e-handelssektoren ble avduket på arrangementet, inkludert en som brukes til å definere den nøyaktige typen emballasje som kreves for å hindre produktskade i leverandørkjeden og en annen som starter prosessene for å sikre resultatet ved automatiseringsløsninger.

Den unike tilnærmingen til handel online ble introdusert, i en strukturert tilnærming, og det ble vist uttestede teknikker som viser hvordan de driver salg over alle kanaler og nøkkeloppdrag.

Konseptene og tjenestene som ble vist hele uken er alle en del av Smurfit Kappas eSmart-tjeneste, som er designet for å lede bedrifter gjennom det utfordrende eCommerce-landskapet.

Når det gjelder arrangementet, som fant sted på selskapets Globale Experience Center i Nederland, sa Smurfit Kappas VD for innovasjon og utvikling, Arco Berkenbosch: "Vårt e-handelsarrangement tok et helhetlig syn på e-handelssektoren. Å undersøke hvordan emballasje kan muliggjøre vekst i nettbasert salg er et tema som er relevant for en meget bred gruppe som var tydelig for oss siden arrangementet ble fullbooket så raskt.

Alle samtalene vi hadde i løpet av uken, forsterket det faktum at folk ønsker å ta en datadrevet tilnærming for å avmystifisere alle aspekter av e-handel. De vet at det gir god forretningsfølelse å bruke verktøy og teknologi som er bygget for å imøtekomme alle kravene i denne voksende sektoren. "

Smurfit Kappa jobber med 70% av Europas ledende merkevarer innen e-handel. eSmart-tjenesten har hjulpet bedrifter med å foreta emballasjeendringer som gir forretningsvekst.  

 

Smurfit Kappa avslører hvordan emballasje er en nøkkelfaktor i e-handel