I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Eataly samarbeider med Smurfit Kappa for å bringe sitt konsept til den globale markedsplassen

Eataly, the world-renowned food retail and dining concept, and Vino Libero, its underlying wine project, have appointed Smurfit Kappa to help expand into new international markets.

12 August 2014

Eataly, det verdenskjente mathandelskonseptet, og Vino Libero, den underliggende vinleverandøren, har utnevnt Smurfit Kappa til å hjelpe dem med å utvide til nye markeder

Dette følger opp selskapets vellykkede lanseringer i USA, Japan, Tyrkia, De forente arabiske emirater og i hjemlandet Italia.  

Partnerskapet som Smurfit Kappa har opprettet med mat- og vinselskapet har allerede bidratt til å oppnå global rekkevidde ved å tilby et variert utvalg av innovative emballasjeløsninger. Det papirbaserte pakkefirmaet var unikt posisjonert for å gi råd om en rekke internasjonale markeder takket være dets globale tilstedeværelse, og kunne dermed sikre at Eatalys og Vino Liberos emballasje ble optimalisert for spesifikke lokale forbrukere. 

Eataly har et enkelt, men ambisiøst mål – å sikre at folk kan nyte mat og vin av samme høye kvalitet overalt i verden, slik som de gjør i Italia. Utfordringen for Smurfit Kappa er å lage innovative emballasje- og transportløsninger for å oppnå dette målet. Emballasjeselskapet dro nytte av egen ekspertise for å sikre at Eatalys og Vino Liberos visjon kunne realiseres, og utviklet i denne forbindelse en rekke skreddersydde løsninger.  

De to selskapene samarbeider godt takket være deres felles interesser, slik som deres lidenskap for å skape produkter av høy kvalitet og felles verdier når det gjelder bærekraft. Ett eksempel er Smurfit Kappas økologisk bærekraftige Bag-in-Box® laget for Vino Libero. Dette er emballasjen som Eatalys president Oscar Farinetti kalte «et fantastisk instrument for distribusjon» av selskapets vinutvalg. Ved å etablere seg som Eatalys «one-stop»-leverandør av emballasjeløsninger, tilfredsstiller Smurfit Kappa kontinuerlig selskapets globale behov og har posisjonert seg, i Farinettis ord, som "en uunnværlig aktør i bransjen vår".

Saverio Mayer, adm.dir. ved Smurfit Kappa Italia og Smurfit Kappa Bag-in-Box® sa,

«Det som er ekstra spennende med dette samarbeidet, er at vårt engasjement for bærekraftige og innovative emballasjeløsninger i stor grad er på linje med Eatalys mål om å bringe førsteklasses lokale råvarer til globale markeder. Vi har vært i stand til å anvende vår kompetanse på dette området til å levere fremtidsrettede løsninger til en voksende merkevare. Vi ser frem til å hjelpe Eataly med å fortsette sin suksesshistorie mens de ser etter muligheter for ekspansjon i løpet av de kommende måneder og år.»

Francesco Farinetti, adm.dir. ved Eataly sa,

"Vi var veldig glade over å inngå dette partnerskapet med Smurfit Kappa ettersom vi ikke bare er ute etter en sterk, global leverandør som kan møte våre behov for et variert utvalg av emballasjeløsninger, men også en som kan bidra til å utvikle vår historie på tvers av kontinenter. Vi hadde ikke møtt en leverandør tidligere som var i stand til å tilby en slik komplett løsning, og Smurfit Kappas unike ferdigheter når det gjelder å utvikle innovative produkter, har skapt det perfekte partnerskap.»

Dette er et eksempel på Smurfit Kappas pågående dedikasjon til å ha fokus på merkevarer på den globale markedsplassen, og er i tråd med deres nye globale merkevarestrategi, som er aktiv i over 32 land og er satt til  ‘Open the future’ for sine kunder.

Den nye strategien fokuserer på å levere kundevekst gjennom innsikt og innovasjon, noe som reflekterer den fortsatte kampen for merkevareeiere til å vinne den viktige First Moment of Truth, hvor kundene velger en merkevare fremfor en annen. Den er brakt til liv gjennom et dynamisk mikronettsted, der en rekke historier demonstrerer hvordan kunder over hele verden har jobbet i partnerskap med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger som har ledet til kommersiell suksess.  Det nye mikronettstedet kan besøkes på openthefuture.info og vil være hjemmet for nytt, delbart innhold som oppdateres jevnlig.      ​

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.   

Eataly samarbeider med Smurfit Kappa for å bringe sitt konsept til den globale markedsplassen