I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Omsorg for småbarn i Yumbo i Colombia

I Colombia samarbeider offentlige og private organisasjoner for å gi småbarnsfamilier omsorgshjelp i nabolag som mangler slike tjenester.

Smurfit Kappa Cartón de Colombia fokuserer blant annet på barn under 6 år som trenger grunnleggende oppfølging innenfor helse og utdanning.

Programmet involverer familier og bidrar til å forbedre kvalifikasjonene til omsorgsgivere.

El Caracolí er et utviklingssenter for små barn, som blant annet støttes av Smurfit Cartón de Colombia Foundation. Dette er et viktig initiativ i området fordi de de lokale myndigheten mangler kunnskap, trenger finansiering og støtte som involverer fagfolk og foreldre i saker som angår barn på dette viktige stadiet i utviklingen deres. 


Prosjektet ble startet februar 2011 i Yumbo, som er en industriby nær Cali, der hovedanlegget vårt ligger. De viktigste delene av El Caracolí er helsestell for barn fra fødselen og fram til de er 5 år gamle, hjelp til å forberede dem på formell utdannelse for å forhindre at de stryker eller avslutter skolegangen, støtte fra kvalifiserte fagfolk innenfor omsorg for å oppmuntre til et varmt og mottakelig miljø og bedre læremiljø i trygge skoler med egnet læremateriell.

Dette initiativet er i henhold til en ordning som ble startet av presidenten, som legger vekt på at utvikling tidlig i barndommen er en viktig del av landets fremtid. Dette er en av måtene Smurfit Kappa jobber på for å forbedre den sosiale og økonomiske strukturen i lokalsamfunn. 

Omsorg for småbarn i Yumbo i Colombia