I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Pris for ansvarlig bedriftsvirksomhet i Mexico

​Centro Mexicano para la Filantropía (Cemefi) er en meksikansk organisasjon som ble stiftet i 1988.

For å fremme filantropisk bedriftsatferd og ansvarlig opptreden, opprettet Cemefi en pris, og denne prestisjetunge prisen gikk til Smurfit Kappa Guanajuato Corrugated i 2011.

Bølgepappanlegget i Guanajuato følger Smurfit Kappas bærekraftstrategi og tilstreber å være en pålitelig partner for alle sine interessenter. Programmet for samfunnsansvar på fabrikken fokuserer på livskvaliteten til de ansatte, omsorg for miljøet, forretningsetikk, kommunikasjon og samfunnsengasjement. De ønsker å fremme helse og sikkerhet, og de ansatte får støtte til å skape seg balanserte liv der de kan videreutvikle kunnskapene og ferdighetene sine.

Smurfit Kappa Guanajuato er kjent i nærområdet for sin omsorg for miljøet. Det legges ned mye innsats i å drive fabrikken miljøvennlig, og det investeres i økoteknologier og bærekraftig transport og kommunikasjon. Blant andre tiltak har Smurfit Kappa Guanajuato organisert og sponset treplanting i en lokal park, sponset en fotballturnering, deltatt i den første Congress of Green Business and Sustainability og organisert en julefest for barn fra "Las Talegas"-samfunnet, som er et nabolag med vanskeligstilte. Smurfit Kappa Guanajuato er veldig stolte over denne anerkjennelsen fra Cemefi og vil fortsette med virksomhet som gagner lokalsamfunnene i området.

Pris for ansvarlig bedriftsvirksomhet i Mexico