I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Cadburys sjokoladefabrikk

Skape en unik display for å få konkurransedyktige fordeler.

Kraft Foods er en av verdens største konfektprodusenter, og opererer i de mest konkurransedyktige detaljistområdene der opp til 80% av forbrukernes innkjøpsavgjørelser foretas på salgsstedet. Cadbury’s merkevareleder streber konstant etter å finne måter å sikre at deres produkter beholder sin ledende merkevarestatus.

Sammendrag

Der impulskjøp er hovedmotivet, er emballasje, presentasjon og posisjonering i butikken vitale for å sikre at merkenavnene står i første rekke innen forbrukernes tanker. Cadbury’s spurte oss om vi kunne skape et unikt display på salgsstedene som var større enn noe som var laget tidligere. Bakgrunnen for dette var å få en konkurransedyktig fordel på det irske markedet. 

For å tiltrekke hele befolkningen, skulle den vise frem 26 ulike produktlinjer. Enheten måtte være enkel å montere i butikken og ha kapasitet for 140 kg med produkter i 66 esker. 

Finne den riktige løsningen

Jonathan Arthur, administrerende direktør i Smurfit Kappa Display, Irland, forklarer tiltakene som ble foretatt av teamet. 

“Vårt designteam utviklet en serie 3D-bilder og presenterte dem for Cadbury’s. Ved hjelp av den innledende tilbakemeldingen ble det produsert fysiske prototyper for gjennomgang og godkjenning. Strukturert form og illustrasjoner ble utviklet, så vel som at produktet ble utformet for å vise enkle- og doble sider, slik at den hadde en 360 graders betjening. Den kunne stå langs en permanent hylle eller benyttes som et frittstående display i midtgangen. Den sterke merkevarebyggingen og den høye grad av fleksibilitet som var innebygget i løsningen, betydde at den ble ekstremt godt mottatt av Cadbury’s og deres detaljister.”

 

“Våre produkter vist frem i Cadbury’s sweet factory solgte i volum som var 3 til 4 ganger større enn de som vi normalt selger i kampanjer, noe som resulterte i en sterk økning i salget"

Eileen Leahy, Grocery Channel Marketing Manager at Kraft Foods

Oppnådde resultat

Den 360 graders displayløsningen ga salg som oversteg forventningene, og enheter som ble plassert i butikkene, økte med 60%. 

 

Innovative løsninger

Flere innovative løsninger