I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Break Pack

​Én smart løsning med to visninger

Denne designen ble til etter et tett samarbeid mellom Smurfit Kappa og Kerry Foods. Utfordringen var å utvikle en mer kostnadseffektiv utgave av den allerede eksisterende Twinpack. Ett av kravene fra Kerry Foods var at den fortsatt skulle være attraktiv når den var plassert i hyllene.  

Prosessen

Etter å ha vurdert en rekke alternativer ble det klart at Break Pack møtte alle emballasjekravene for dette produktet. Deretter ble den viktigste utfordringen å skape en perforering som var sterk nok til å tåle påkjenningen i produksjon og distribusjon, men svak nok til at emballasjen kunne åpnes enkelt og se fin ut i hyllene. Den perfekte løsningen var å implementere en nyskapende og unik perforeringssekvens.

 
ResultatetBreak Pack.jpg

Etter dette gjennombruddet var Break Pack klar til produksjon. Denne emballasjens unike egenskap er ikke bare det at den kan omgjørs til to visninger fra transportemballasjen, men den fører også til 40 % mindre materialforbruk, og dermed krever den mindre lagerplass hos Kerry Foods. Dette gir både kunden og miljøet klare fordeler.

Mulighetene

"Løsningen vår er en nyskapende og unik perforeringssekvens."

Peter Henry, designer Smurfit Kappa Ireland

Dette scenarioet viser hva som er mulig når vi jobber tett nok mot kundene. Vi har utviklet denne nyskapende emballasjen sammen med Kerry Foods. Designerne våre har vist kompetanse og kreativitet ved å forstå hva Kerry Foods ønsker og gjøre dette til et fysisk produkt. Utformingen av denne emballasjen tilbyr muligheten for butikklar emballasje. Den er enkel å åpne, ser fin ut i hyllen, har en forseglingsbar lukkemulighet og den er enkelt å sette opp og fylle. Kort sagt er dette svaret på alt en emballasje bør være!

 

Innovative løsninger

Flere innovative løsninger