I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Bag-in-Box® -viner vokser i popularitet og Smurfit Kappa har produsert emballasjen i 40 år

​20th September 2017


Smurfit Kappa, murfit Kappa har produsert Bag-in-Box® emballasjeløsninger i 40 år og har opplevd bemerkelsesverdig vekst i Europa og spesielt i Frankrike der salget har tredoblet seg de siste 10 årene.

Salg av vin i Bag-in-Box® emballasje viser endringer i forbrukeradferd og sosiale trender. Jo lenger holdbarhet, brukervennlighet og avfallsreduksjon, desto mer er emballasjen attraktiv for både forbrukere og forhandlere. I tillegg til Frankrike har Smurfit Kappa Bag-in-Box®-salget også steget betraktelig, spesielt i Argentina, Danmark, Norge, Russland, Sverige og USA.

Den revolusjonerende Smurfit Kappa Bag-in-Box®-emballasjen ble lansert i Epernay, Frankrike i 1977, og har kontinuerlig utviklet seg gjennom årene i tillegg til innovative løsninger som Vitop®-tapp, spesifiserte tappemaskinsystemer og Pouch-Up®-poser.

Disse innovasjonene har ført til at Smurfit Kappa er ledende leverandør av Bag-in-Box®-løsninger i Europa. Bag-in-Box®-emballasjen gir også merkevareeiere økte salgsmuligheter på kjøpsstedet, noe som Smurfit Kappa bekrefter gjennom sin innovative ShelfSmart-løsning.

Vår 40 års erfaring betyr at vi var i en unik posisjon for å kapitalisere veksten av populære Bag-in-Box®-viner.  Mens Bag-in-Box®-emballasje er mest knyttet til vin, tar vi også imot et stort utvalg av produkter, inkludert juice, flytende egg, meieri og også ikke-mat-applikasjoner som motorolje og kjemikalier», sier Thierry Minaud, CEO Smurfit Kappa Bag-in-Box® divisjon.

"Takket være deres lave CO2-utslipp og den utvidede holdbarheten, tilbyr våre Bag-in-Box®-produkter et mer bærekraftig valg av emballasje for mange næringer. Vi er stolte av hva vi har oppnådd så langt. "

Bag-in-Box® -viner vokser i popularitet og Smurfit Kappa har produsert emballasjen i 40 år