I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Argentina – Julenissen besøker vanskeligstilte barn i Quilmes

Smurfit Kappa Argentina (Bernal) inviterte en spesiell person til provinsen Buenos Aires i desember 2011.  

Det var mye glede da julenissen og reinsdyrene hans landet i byen Quilmes for å besøke vanskeligstilte barn fra et fattig samfunn.

Nissen kastet ikke bort noe tid med å muntre alle opp. Han gav bort presanger og lekte leker med barna. Smurfit Kappa Argentina ble invitert av Quilmes kommunale myndigheter til å sponse deres årlige avslutning av aktiviteter i "The Eucalyptus". Dette er en samfunnskantine for unge barn bygget av lokale mennesker. 

Nissen var ikke den eneste VIP-en for barna i Quilmes. Musikeren Changui dukke også opp for å lære barna å spille musikk. De kommunale myndighetene kombinerte festlighetene med en rekke praktiske aktiviteter fokusert på helseomsorg. Leger var til stede og det ble gitt ut informasjon om vaksineringsplaner. Veterinærer tok seg av kjæledyr. Grønne områder ble ryddet og sammen plantet folk trær for å forbedre nabolaget.

Argentina – Julenissen besøker vanskeligstilte barn i Quilmes