I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Flatpaller gir høy belønning

​24 Feb 2014

Smurfit Kappa i Tyskland utvikler "Adconnect Pallet" som bidrar til å redusere kundenes karbonutslipp. 

Adconnect pallets leveres til kunder som flate ark med bølgepapp belagt med en innovativ lim som kalles "Adconnect". De flate pallene er raske og enkle å montere, og det innovative limsystemet betyr at det ikke er nødvendig med noen verktøy.

Én lastebil med flate Adconnect Pallets kan transportere samme antall paller som tidligere krevde åtte lastebiler.

 

Adconnect limsystemet som er utviklet av Smurfit Kappa Wellit Wellpappenwerk i Delbrück fungerer på samme måte som en limer en konvolutt på. Det aktiveres når to limområder presses mot hverandre og når områdene er satt sammen, er de uatskillelige.

I tillegg til reduksjon av transportkostnader og karbonutslipp, behøver kunder langt mindre lagringsplass. Pallene er også ideelle for resirkulering, fordi de bare består av ett materiale: resirkulerbar papp. 

Adconnect pallets er et annet eksempel på hvordan Smurfit Kappas innovative prosesser lar oss fortsette med å utvikle bærekraftige emballasjeløsninger. 

Flatpaller gir høy belønning