I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa produserer 3 milliarder Vitop®-tapper

​13 May 2015 

Smurfit Kappa har i dag oppnådd en verdensrekord, ved å produsere 3 milliarder Vitop Original®-tapper. Rekordtappen ble produsert i det toppmoderne anlegget i Alessandria, Italia.

Vitop®-tappen ble oppfunnet for omtrent 25 år siden, og har revolusjonert bl.a. forbruk av vin  innen sektoren for Bag-in-Box® og også i et bredere marked. Dens unike ventilteknologi har skapt en ny standard for Bag-in-Box® emballasjeløsninger.

Tappen har også blitt populær blant forbrukerne og støtter trender i endring, ved å f.eks. gjøre det mulig for folk å kun nye ett glass uten å skade kvaliteten på vinen. I dag er Vitop Original® den ledende Bag-in-Box® vintappen i verden, og kan lett kjennes igjen av det spesielle kvalitetsstempelet.

Tappen er brukervennlig,– det er bare å trykke lett på én eller begge sidene for å få væsken ut av posen. Dette kommer i tillegg til tappens enestående og gjennomgående kvalitet. Dens «null lekkasje-rate» – kun 1 lekkasje per 45 millioner tapper – er det konkurrentene misunner. For å oppnå dette brukes det under produksjon en tetthetstest på 0,4 bar, og over 60 kvalitetskontrollpunkter sjekkes regelmessig. Ytterligere testing garanterer enestående innsats av oksygenbarrieren. Frithjof Nicolaysen, tidligere leder for kvalitetskontroll i Arcus, Norges ledende leverandør og produsent av vin og brennevin, og president av den European Federation of Wine and Spirits Importers and Distributors, sa: «Vitop har vært en svært viktig bidragsyter til det høye forbruket av Bag-in-Box®-produkter i Skandinavia. Arcus har brukt denne tappen til Bag-in-Box®-produkter i nesten 20 år og har alltid fått enestående resultater. Kundene våre elsker den.»

«I bransjen vår har Bag-in-Box® blitt sett på som positivt for pakking av høykvalitetsprodukter i lang tid. De som nyter fin vin på flasker, liker også å kjøpe produkter i Bag-in-Box®, og du kan finne mange gode merker som bruker denne emballasjeløsningen. Det er ikke tvil om at Vitop har bidratt sterkt til at våre viner er blant de største på markedet vårt. Ventilen er svært brukervennlig og praktisk, samtidig som forseglingen har enestående kvalitet og sørger for lang hylletid for vin på boks», forteller han. 

Denne enestående rekorden er et resultat av Smurfit Kappas økende posisjon i det dynamiske Bag-in-Box®-markedet, takket være selskapets ekspertise, forbrukerinnsikt og produkter av høy kvalitet. Det viser også det store potensialet til Vitop Original® og Bag-in- Box® -emballasjeløsning som en innovativ måte å oppfylle kundens krav på. 

Smurfit Kappa produserer 3 milliarder Vitop®-tapper