I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

SupplySmart

​Leverandørutførelse gjennom optimaliserte emballasjeløsninger

SupplySmart er en kombinasjon av unike verktøy, data og ekspertise som gjør at du kan optimalisere emballasjen i hele leverandørkjeden din - med den forsikring at du tar fullstendig risikovurderte beslutninger som vil levere målbare kostnadsbesparelser.  

Hvordan kan SupplySmart hjelpe deg?

SupplySmart gjør det mulig å avdekke, målrette og levere forbedringer på emballasjen for å øke effektiviteten i hele leverandørkjeden din – og vil hele tiden minimere risikoen for din bedrift.

Reduserer logistikkostnadene

SupplySmart kan optimalisere emballasjeutførelsen for å muliggjøre bedre pallstabling, redusere antall trucks som trengs for å transportere varer, kartlegge viktige transportkostnader og miljøfordeler.

Gir lavere emballasjekostnader

SupplySmart kan hjelpe deg med å finne den optimale spesifikasjonen - balansere utførelse og kostnad.  Så du oppnår riktig beskyttelsesnivå for å redusere risikoen for skade, samtidig som kostnadene blir lavere.

Sørger for strømlinjeformet produksjon

SupplySmart kan hjelpe deg med emballasjeutførelsen slik at den er i tråd med behovene i produksjonslinjen din, noe som igjen reduserer stopptid og lønnskostnader. Ved å strømlinjeforme, automatisere lasting og lossing, utforme en emballasje som bedre støtter produksjonslinjen eller tillater smartere og billigere trykk, leverer vi en emballasje som passer bedre til leverandørkjeden din.

Gir fullstendig “ro i sjelen”ullstendig “ro i sjelen”

SupplySmart gir deg forsikring om at du alltid tar de beste emballasjebeslutninger for din leverandørkjede - basert på bransjeledende benchmarking og en omfattende risikovurdering.

Overvinner kompleksitetit

SupplySmart gir deg reell synlighet av emballasjens innflytelse over hele leverandørkjeden. Vår tilnærming gir de innsiktene og løsningene som trengs for å levere betydelige kostnadsbesparelser i tråd med dine forretningsmål. 

SupplySmart eksempel

Bike Fun Internationals pakkelinje kjører dobbelt så fort til halve prisen - takket være løsning utviklet gjennom SupplySmart

Les om eksemplet