I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Støtte - InnoTools

​InnoTools

Vi fokuserer på hvordan vi kan gjøre de riktige tingene for våre kunder

Vår metodelære utvikles konstant for å gjøres smartere og sikrer at vår innovasjon er basert på fakta og ikke intuisjon.  Gjennom de nyeste fasilitetene innen laboratorietesting, måler vi hvordan en pakning vil oppføre seg under en rekke ulike klimatiske forhold innenfor verdikjeden  før den leveres.

Vi benytter en rekke verktøy spesielt for Smurfit Kappa for å støtte oss med dette - samlet kalles de InnoTools. InnoTools gjør at vi forbedrer konsistensen av våre avgjørelser ved å eliminere forsøksgjentakelse samt sikrer at vi identifiserer og evaluerer alle mulige løsninger.

Som en verdensledende produsent av papirbasert emballasje, gir vår størrelse og omfang oss en unik forståelse for den globale verdikjede, og gjør at vi kan måle dette til over 15 millioner løsninger hvert år - mer enn noen andre på vårt marked. 

Vi benytter tre InnoTools for å støtte våre kunder:

Paper to Box: Dette programvareverktøyet brukes til å bestemme den beste materialkomposisjonen for alle emballasjeformål. Det er utformet for å redusere risikoen for over- og underemballering av våre produkter og reduserer ditt emballasjeforbruk. Opplysningene kommer fra fra den siste vitenskapelige viten og fysiske modeller innen emballasjeindustrien, beregnes ut fra mer enn  15 millioner løsninger hvert år. Verktøyet tillater også måling av pappmaterialer i forhold til andre relevante preferanser, inkludert CO2 påvirkning, for å sikre at du har det rette materialet for ditt krav.

Pack Expert: Dette programvareverktøyet automatiserer innviklede beregninger som er nødvendig for å avgjøre egenskaper for emballasjeytelse innenfor verdikjeden.  Disse unike opplysningene benyttes deretter til å skape logistikkeffektivitet, noe som genererer besparelser så vel som reduksjon av miljøpåvirkningen.

InnoBook: Vårt komplette bibliotek for emballasjeløsninger, noe som gjør at alle våre 650 designere over hele verden drar fordeler av hverandre til å finne løsninger. InnoBook har en samling av kreative emballasjeløsninger som er klare til å skreddersys for å møte dine spesifikasjoner. Disse utformingene er samlet inn fra hele verden og oppdateres daglig. Databasen er delt inn i markedssegmenter og dekker vår totale emballasjeportefølje. 

Hjelper med salgsfremmende løsninger

Forbedre kunnskap om krav og marked.

Les mer

Moneysaver

Kostnadsbesparende metoder innenfor verdikjeden for å forbedre effektiviteten.

Les mer om Moneysaver