I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Moneysaver

Kostnadsbesparende metoder finner smertepunktene innenfor verdikjeden for å forbedre effektiviteten.

Oppbygging av langvarig samarbeid

Vi er mer enn bare en emballasjeleverandør. Vi mener at oppbygging av langvarig samarbeid og støtte av våre kunder innen utvikling kompletterer og optimaliserer emballasjeløsningene. De totale eierkostnadene av din emballasje kan ofte gå ubemerket hen. De direkte kostnadene kan enkelt gjøres regnskap for, mens de indirekte kostnadene fra ineffektivitet innenfor verdikjeden og produksjonslinjer ofte overses. 

Moneysaver-programmet

Smurfit Kappa i Tyskland tilbyr et "kostnadsbesparende" verktøy for sine kunder. Et smart og verdiskapende prosjektinitiativ som er utformet for å optimalisere kundenes emballasjeøsninger, forbedrer effektiviteten, redusere karbonavtrykk, i tillegg til å være kostnadsbesparende.

Dirk Busemeyer, lederen av Moneysaver-programmet forklarer: “Siktemålet er å skape en vinn-vinn-situasjon sammen med våre kunder, og forme fundamentet for et samarbeid. Våre prosjekter involverer alle interessegruppene innen emballasje og menneskene som er involvert i den daglige driften - ikke bare innkjøpspersonalet.

Finne muligheter som kan optimaliseres

Det "kostnadsbesparende" systemet er en tilpasnings- og målbar løsning skreddersydd for å imøtekomme de spesifikke kravene fra alle forretningsvirksomheter. Prosessen starter med vår kostnadsbesparende metodelære - "Quickscan" og "Potential Value Analysis" - for å finne smertepunktene innenfor verdikjeden.  “Hver enkelt kunde har ulik kurs for å nå sitt emballeringspotensiale”, legger Dirk til, “"Quickscan" produserer en rekke ideer, og vi plukker deretter ut og fokuserer på de mest innflytelsesrike prosjektene”.

Resultater

Moneysaver-programmet har vært i drift i ti år og har spart millioner av euro for kunder innenfor en rekke industriområder.   

Nylig ble det oppnådd en 8% reduksjon av de totale eierkostnadene innen emballasje for en kunde i bilindustrien med et forbruk på flere millioner euro. noe som resulterte i:

  • 20% materialreduksjon gjennom optimalisering og en forbedret pallekonfigurasjon
  • 19% karbonreduksjon ved forbedring av logistikkløsningen
  • 6% potensiell besparelse i fremtiden

Innotools

Vi fokuserer på hvordan vi kan gjøre de riktige tingene for våre kunder

Les mer om Innotools

Hjelper med salgsfremmende løsninger

Forbedre kunnskap om kundekrav og marked.

Les mer