I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Materialer og teknologi

Mål og analyse

Reduksjon av upraktisk materiale gir kostnadseffektiv og bærekraftig emballasje.

For oss er innovasjon en flerdimensjonal prosess. I søken etter innovasjon er vår gransking av alle funksjoner av vår emballasje ustoppelig. Vårt nettverk av kreative designere utvikler en elegant emballasje som selger, men vi har også stor tillit til teknisk kompetanse samt behovet for å optimalisere beskyttelsen som gis av emballasjen.

Tradisjonelt sett i emballasjeindustrien, arbeider primær- og sekundærpakninger som separate enheter. Som følge av den raske veksten innen hylleklar emballasje, har markedsførere og produktsjefer regulert primær-og sekundærpakninger for estetiske formål og for å øke varemerkets tilstedeværelse på hyllen. 

““For Danone har vi vært i stand til å redusere deres sekundæremballasje samt redusere det totale materialforbruket for emballasjeløsningen. Vi tester for tiden rundt 50 primærpakninger i året for å utvikle dette videre for en bredere drift innenfor vår organisasjon .”

Mees Roukema, Project Manager

Vårt innovasjonssenter ser forholdet mellom primær- og sekundærpakninger strukturert sett, og hvordan de kan harmoniseres for å skape råmaterialbesparelser for kundene. Reduksjon av upraktisk materiale utvikler kostnadseffektive og bærekraftige emballasjekonsepter for våre kunder.

Ettertrykk av høy kvalitet (HQPP)

Smurfit Kappa Print Vision oppnår 120DPI på lyse og heldekkende substrater, noe som er godt over industristandarden.

Les mer

Papir gjort om til enkeltark

Denne løsningen var den første innen industrien, og kundene ønsket det nye papiret umiddelbart

Les mer