I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Papir gjort om til enkeltark

Denne løsningen var den første innen industrien, og kundene ønsket det nye papiret umiddelbart

Betydningen av papir

Som en integrert bedrift, er innovasjon konsekvent i hele organisasjonen vår, og spesielt når det gjelder papirproduserende enheter, som konstant støtter og optimaliserer deres produkter og prosesser.

Utfordringen

Under trykking gjelder følgende: desto større papirformat, desto høyere trykkvalitet kan oppnås. Kraftpapir med hvit overflate er et førsteklasses trykkpapir uten overflatebehandling. På vår kraftpapirfabrikk i Piteå, Sverige, belyste kundene et problem angående resultatene med trykkbarhet etter en ombygging av trykkseksjonen på vår papirmaskin. En fullstendig analyse ble raskt iverksatt for å løse problemet.   

"Papir er et startpunkt innen vår emballasje. Innenfor funksjonelle betingelser dikterer papiret styrke og trykkbarhet på pakningen, noe som igjen påvirker ytelsen og pakningens utseende"
Lars Henriksson, Vice President of Product Development, Smurfit Kappa Paper

Innovasjon snudd på hodet

En rekke løsninger ble identifisert, og teamet hos Piteå bestemte seg for en løsning som brøt reglene for tradisjonell papirproduksjon, noe som effektivt snudde den gjeldende produksjonsprosessen på hodet. Resultatet var at papirets overflate ble betydelig forbedret, noe som ga en overlegen trykkoverflate.

Markedsreaksjon

"Denne innovasjonen ga oss en markedsledelse og skaffet oss et godt rykte hos kunder som krevde optimal trykkvalitet. Mange konkurrenter har nå implementert de samme prosessene på sine trykkseksjoner."

Ralf Durholz, Project Manager at Pitea

Denne løsningen var den første innen industrien, og resultatene fra utprøvingene var så vellykkede, med perfekt trykkdekning og uten manglende punkter, at kundene som hadde deltatt, ønsket det nye papiret umiddelbart.  

 

 

Mål og analyse

Reduksjon av upraktisk materiale gir kostnadseffektiv og bærekraftig emballasje.

Mer om mål og analyse

Ettertrykk av høy kvalitet (HQPP)

Smurfit Kappa Print Vision oppnår 120DPI på lyse og heldekkende substrater, noe som er godt over industristandarden.

Les mer