I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Eksempel: Nestlé Special T

Et meget bærekraftig dør-til-dør-emballasjekonsept som reduserte emballasjeforbruket med 40%

Sammendrag

Poenget var å skape et meget bærekraftig dør-til-dør emballasjekonsept for lanseringen av et tekapselsystem kalt SPECIAL. T by Nestlé. Hver enkelt smak av tekapslene pakkes i esker på 10, og 16 av disse eskene er deretter plassert i en bølgeformet innpakning som sendes til distribusjonssenteret. På distribusjonssenteret pakkes teen ut, og 10-pakningseskene med kapsler plasseres i et plukk-og-pakk-system klart for ny pakking for å møte kundenes bestillinger og distribusjonskrav. 

 

Finne den riktige løsningen

I begynnelsen av prosjektet ble det antatt at to bølgepapp pakninger var nødvendig, én for hvert trinn på reisen. Uansett ble det utformet et dør-til-dør-konsept som tillot at den originale bølgepapp innpakningen ble pakket på nytt sammen med kundens bestilling, og for forsendelse til kunden. I samarbeid med Nestlé reduserte vi emballasjeforbruket med 40%, noe som ga betydelige fordeler innen miljø og kostnader.

Oppnådd resultater

Som en del av lanseringen av SPECIAL.T by Nestlé, ble vi spurt om vi kunne utvikle en ny frakteske for velkomstpakken som inneholdt temaskinen, i tillegg til et utvalg av teblandinger, et filter, kopper og tallerkener. Denne pakningen måtte gi høy sikkerhet og beskyttelse, men også være enkel å åpne.

Vårt Swisswell anlegg i Sveits, utviklet et helt nytt konsept for fraktesken uten plastforsterkninger. Og ved lukking med en nyutviklet sikkerhetslåsklaff, kan den ikke åpnes uten å gjøre synlig skade. Dette forsikrer kunden om at pakningen ikke allerede har blitt åpnet. Kunden åpner velkomstpakken med en innovativ perforering, noe som skiller lokket fra bunnen, og gjør at maskinen enkelt kan tas ut av esken. 

““Smurfit Kappa demonstrerer evnen til å legge frem en rekke innovative løsninger. I samarbeid med vårt R&D-senter (forsknings- og utviklingssenter), utviklet de den beste løsningen for oss, og implementerte for første gang et dør-til-dør-konsept som bruker 40% mindre emballasje".

Jean-Pascal Templier, European Procurement Category Manager for Nestlé.

Dette forsikrer kunden om at pakningen ikke allerede har blitt åpnet. Kunden åpner velkomstpakken med en innovativ perforering, noe som skiller lokket fra bunnen, og gjør at maskinen enkelt kan tas ut av esken.

Eksempel: Cadbury's sjokoladefabrikk

Skape en unik display for å få konkurransedyktige fordeler

Mer om Cadbury's sjokoladefabrikk

Eksempel: Pallepakker

En ny løsning som økte produktivitet og reduserte ulykker på produksjonslinjen

Mer om pallepakker