I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovativ emballasje

 

Det å hjelpe kundene til å møte forbrukernes behov, er det som driver Smurfit Kappa med sine 700 utviklere over hele verden fremover hver eneste dag.

Våre emballasjeutviklere i verdensklasse setter et globalt merke med sin kreativitet og innovasjon.  I november 2016 ble dette anerkjent internasjonalt, da vi mottok fem priser fra det mest prestisjetunge Red Dot Awards for Communication Design.

Smurfit Kappas team fra Tyskland, Polen og Spania, utviklet en rekke unike løsninger som igjen øker forbrukernes kunnskap.

Det tyske teamet konkurrerte om en emballasjeløsning som oppmuntrer til sunne matvaner og bærekraftig tilnærming.  Resultatet ble «Cardboard Playground» - en banebrytende emballasje for epler som enkelt kan endres til et morsomt leketøy for barn.  Sjekk ut mer om dette produktet.

Det tyske teamet presenterte også en fornuftig emballasje for egg "Panorama Egg Box", som ekskluderer behovet forbruker har til å åpne emballasjen for å sjekke om noen egg er knust.  Se hvordan dette produktet ble utviklet.

Det polske teamet har utviklet det tradisjonelle katteburet i plast til en øko-alternativ løsning.  Det er produsert i kartong.   «Catventure» kan endres fra å være et kattebur til et koselig hjem med ett enkelt grep. Hør hvordan vår designer utviklet produktet.

Den andre polske vinneren var “SoFruPack” som sikrer transporten av fruktkurver og sikrer at frukten holder seg frisk og fin. Finn ut mer om denne emballasjen.

Utfordringen med å bære et par tunge flasker sikkert og enkelt ble løst gjennom den hendige “Strong Grip”, utviklet av Smurfit Kappa, Spania. Ta en titt på «Strong Grip».

Alle fem produkter ble tildelt Red Dot for sine innovative løsninger, bruk av bærekraftig materiale og forbrukervennlighet.