I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Lars Henriksson - Vice President Product Development

Innovasjon er når du får en ny idé, utvikler den til noe verdifullt og leverer den til markedet

Lars Henriksson er Vice President of Product Development for Smurfit Kappa’s papirproduksjon. Han startet i 1989 som en akademisk lærling og er på vårt tekniske senter i Piteå. .

 

Hva medfører din rolle?

Min rolle består av produktutvikling, teknisk kundeservice og produktsikkerhet. I min rolle leder jeg et  team med en stor papirkunnskap. Teamet inkluderer tekniske kundeledere spesielt fokusert på våre kunders markeder og andre med spesifikke fokusområder, inkludert Chain of Custody-programmer og papirteknikk. Min jobb er også å standardisere våre prosedyrer for å sikre at alle våre fabrikker produserer den samme høye papirstandarden.  Det som gjør oss unike, er vår enestående papirkvalitet.  

 

Hva definerer en god innovasjon for deg?

Innovasjon betyr ikke bare et nytt produkt;  det kan også være en prosess eller en ny arbeidsmetode.  Innovasjon for meg er en ny idé som fungerer. Uansett er det ikke bare en oppfinnelse, den må også være noe som er kommersielt levedyktig. Du må fostre en ny idé, utvikle den til noe verdifullt og levere den til markedet. 

Hvordan inspirerer du innovasjon innenfor papirproduksjon?

Min inspirasjon starter alltid med forståelse av våre kunders krav og deretter løse dem. Drivkraften er å se noe ingen har sett tidligere og stille spørsmålet: "Hvordan kan vi gjøre det bedre?"  "Hva er fungerer ikke nå?  "Ingenting er mer tilfredsstillende enn å optimalisere eller skape en prosess som revolusjonerer status quo.»

Hvilken rolle spiller innovasjon i papirproduksjon?

Innovasjon er veldig viktig for oss. Vi må maksimalisere våre forretningsmuligheter og skille oss ut fra konkurrentene.  Det er en balanse mellom å være aktiv og proaktiv. Vi er strukturert for begge deler, sammen med tekniske ledere som arbeider direkte med kunder, noe som gjør at vi er så aktive vi kan være.  Vi lytter til markedet og fokuserer vår ressurs på hva som kreves enten det gjelder trykkbarhet, styrke eller sikkerhet. Vi ser også proaktivt etter ny teknologi og muligheter gjennom vårt eksterne nettverk, noe som inkluderer institutter og universiteter. Vi spør oss selv hva som vil være viktig innen den fremtidige papirproduksjonsprosessen, og starter derifra.

Samarbeid med emballeringsinnovatører

Samarbeid gjør oss unike og vår integrerte struktur gir oss muligheten til å utvikle produkter med sluttbrukeren i tankene.  Vi arbeider i nært samarbeid med våre kunder, og dette fruktbare samarbeidet er hvordan vi utkonkurrerer våre konkurrenter. Våre innovatører stoler på at vi leverer høy kvalitet, og vi setter pris på at vi kan betjene dem. Vi har regelmessige formelle og uformelle møter der papirkvalitet står høyt på dagsordenen, og vi avtaler standarder som gjennomgås hvert år for å sikre at vi alle arbeider mot samme mål.

Papirprodukt

Vi leverer papir for miljøvennlig produksjon av papp og emballasje

Mer om våre papirprodukt