I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Våre medarbeidere

Vår personalpolitikk betyr bl.a. at "du ikke snakker med én enkelt person, men samarbeider med hundrevis av mennesker"

Innovasjon er noe av det viktigste i vår forretningsvirksomhet, og er avhengig av å utvikle nye ideer, drevet frem av motiverte og kreative personer innen virksomheten. Vår bedrift er bygget opp rundt kundenes verden - ved å bistå dem til å bli konkurransedyktige, styrker vi vår egen konkurranseevne.  

" Vi premierer og oppmuntrer innovasjon på alle nivåer. Strukturert tilnærming til innovasjon kombinert med kunnskap, kompetanse, erfaring og lidenskap, gir oss vår markedsledende posisjon."

Tony Smurfit, CEO, Smurfit Kappa

"Vårt hovedmål er å støtte kundenes "varemerker"

Våre medarbeidere er vårt unike salgspunkt. De utgjør vår innovative sjel, skaper verdier og funksjonell utvikling. Vi har kultur for å fremme originalitet - ved å arbeide i nært samarbeid med deg for å skape den optimale emballasjeløsningen for ditt marked.

Våre medarbeidere er drevne, har god opplæring, sterk motivasjon og har en ekspertise innen emballering som utgjør grunnlaget for vår innovative måte å tenke på. Ved å arbeide innenfor en kultur som oppmuntrer til utvikling av ideer uten å være redd for å gjøre feil, gir over 700 designere, hundrevis av teknikere, ingeniører og prosjektledere i over 34 land oss en kjerne av nye ideer på alle nivåer. Våre team betjener ikke bare lokale markeder, men har kunnskap også om de globale markedene på grunn av samarbeidet og praksisutvekslingen innenfor organisasjonen vår.

Våre prosesser, nettverk og verktøy gjør alle våre verdensomspennende innovasjoner tilgjengelige for deg. Derfor sier vi: Selv om du bare snakker med én person, støttes du av flere hundre.

Fulvio, Tyskland

TWIN ABC – svarer på behov i markedet før konkurrentene gjør det

Mer om TWIN ABC

Herwin, Nederland

Våre designere utviklet ny eske for Unilever.

Mer om emballasjen

Oliver, Tyskland

Det smarte designet gir bedre eksponering av varemerket.

Mer om Olivers Balisto trau

Paul, Storbritannia

Utviklet løsningen Undergound Storage Tank Protector.

Mer om Pauls løsning

Martin, Argentina

Utviklet en kostnadseffektiv emballasje for vinmarkedet.

Mer om Martins bæreemballasje

Daniel, Colombia

Utviklet en palledisplay for kanner for Loceria Colombiana.

Mer om Daniels palledisplay