I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Martin, Argentina

Hva er ditt største øyeblikk innen innovasjon?

Jeg er mest stolt over emballasjen jeg utviklet for vinmarkedet. Jeg utformet en kostnadseffektiv løsning som både var enkel å montere og bære, og egnet for 80% av vinflaskene på det argentinske markedet. Pakningen produseres med en innebygget innredning som holder flaskene støtt og beskytter dem under transport.

Den innovative løsningen i ett stykke erstatter den tradisjonelle løsningen med to deler (eske og skillevegg). Fordelene med dette er:

  • Reduserte fraktkostnader  
  • Lavere karbonavtrykk
  • Mindre lagringsplass
  • Lavere lagerbeholdning
  • Hva inspirerte deg til å komme med denne løsningen? 

Hva inspirerte deg til å komme med denne løsningen?

Det er egentlig veldig merkelig, siden vi ikke hadde et problem vi skulle løse. Vi forsøkte å bryte et mønster. Vi ønsket å lage noe nytt, funksjonelt og annerledes. Dette gjorde at vi skilte oss ut fra konkurrentene.

Hva skjedde etterpå?

Jeg vant den samlede premien i SK Latin America Innovation Awards 2011. Denne typen begivenheter gjør at du føler at alt arbeid og alle anstrengelser var verdt strevet. Dette er et av de øyeblikkene jeg aldri vil glemme, og det er en drivkraft til å fortsette med å skape og generere nye ideer. Nå må vi finne andre innovasjoner som gjør at vi kan bryte flere mønstre.

Emballasje for drikkevarer

Med et stadig økende utvalg av drikkevarer er det viktig å fremheve merkevarene ved hjelp av emballasje

Les mer