I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Herwin, Nederland

Herwin er europeisk leder innen kundestøtte

Han er på vårt utviklingssenter i Nederland , og arbeider med multinasjonale selskaper for å optimalisere deres logistikk

 

 

 

En ny eske ble utviklet ved hjelp av våre designere og deres lokale kunnskap om Unilever, en ekspertise som ble oppnådd på vårt utviklingssenter, og en kundekreativ arbeidsgruppe

Anerkjent av Unilever som deres "Partner to Win Sustainability Award" i 2010 

Hva er den mest spennende innovasjonen du har utviklet?

"Shopper"- prosjektet involverte utvikling av en ny perforert eske med spor (Regular Slotted Case) i samarbeid med Unilever, en uropeisk kunde. Den tidligere utformingen var en dobbel materialpakke med rivetape av plast, og ytelsen var dårlig i forhold til hylleklar emballasje "5 viktige punkter for god emballasje". Som svar på tiltale, ble det skapt en ny løsning som var enkel å håndtere og åpne i butikken, med forbedret utseende som hyllevare, og som reduserte pakningens totale eieromkostninger.

Hva var inspirasjonen bak innovasjonen?

Pakningen ble utviklet gjennom våre designeres lokale kunnskap om Unilevers systemer og krav, og ekspertise fra vårt utviklingssenter. Løsningen kom fra en kundekreativ arbeidsgruppe som var etablert for å skape inspirasjon, og involvering av en kjernegruppe bestående av britiske og italienske designere. Under betegnelsen "Hvordan skaper vi en bedre emballasje?" benyttet designerne våre 3D-verktøy for å vise Unilever de mest effektive løsningene. Under hele prosjektet samarbeidet vi med Unilever for å sikre at vi møtte deres behov.

Hva skjedde så?

Unilever har nå en veldig suksessrik, optimalisert løsning med ekstra verdi, et forbedret utseende som hyllevare, samt en lavere miljøpåvirkning - det benyttes 140 tonn mindre plast fordi vi fjernet rivetapen - samt et optimalisert kostnadsnivå. Emballasjen introduseres nå i hele Europa. Smurfit Kappa er den eneste produsenten som tilbyr en strukturert, europeisk implementering.  Som svar har Unilever premiert vårt arbeid med dette prosjektet ved å tildele oss deres prestisjefylte "Partner to Win Sustainability Award" for 2010.

Emballasje og utvikling

De nyeste hjelpemidler bidrar til at kundene selger mer

Les mer