I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Fulvio, Tyskland

TWIN ABC – svarer på behov i markedet før konkurrentene gjør det

En innovativ papp som tilbyr kundene et mer verdifullt produkt.

Fulvio er produktsjef for pappmateriale med belegg hos Hoya Paper Mill i Nord-Tyskland, en av verdens ledende produsenter av direkte gjenvunnet belegningspapir.

Hva har vært din største innovasjon? 

"Det var uten tvil å få lede utviklingen av en papp med dobbelt belegg med førsteklasses overflatebehandling, en løsning som var miljøvennlig, uten polyetylenlaminering (PE) eller kjemisk pulver. Dette gjorde at vi dekket et behov i markedet lenge før konkurrentene våre. Den nye pappen gjorde at vi skilte oss ut og forble konkurransedyktige. Den tradisjonelle tilnærmingen tillot to lag med belegg på oversiden, samt et på pappens bakside. Dette var uansett ikke tilstrekkelig til å oppnå de spesielle sperreegenskapene som kundene våre ønsket, så som fett-og dampbeskyttelse. Som et svar på dette, utviklet vi TWIN ABC.”

Hva var inspirasjonen bak innovasjonen?

"Jeg så etter en ny overflatebehandling, og jeg husket et overflatekonsept kalt TWIN ABC som behandlet begge sider av pappen samtidig, og gjorde at førsteklasses belegg kunne integreres. Denne type overflateteknologi var helt ny innen papproduksjon, og var egentlig bare en teori. Støttet av det fabelaktige teamet og ledelsen hos Hoya, oppnådde vi en kommersiell suksess som overgikk alt vi hadde opplevd tidligere."

Hva skjedde så?

"Den innovative pappen ga oss et mer verdifullt produkt å tilby kundene.  Etterspørselen i markedet var kjempestor: mange kunder ventet spesielt på dette produktet. Hvert år har tonnasjen av spesialpapp fra Hoya blitt fordoblet, sammen med høy etterspørsel etter beleggsbeskyttelse for fett.  Til å begynne med var vårt største marked på katte- og hundematsektoren. Nå har vi gått inn på markedene for frossen- og ta-med-hjem-mat.  Hoya er nå en av de verdensledende produsentene for integrert og gjenvunnet belegg."

Hva skjedde så?

"Den innovative pappen ga oss et mer verdifullt produkt å tilby kundene. Etterspørselen i markedet var kjempestor: mange kunder ventet spesielt på dette produktet

" Hvert år har tonnasjen av spesialpapp fra Hoya blitt fordoblet, sammen med høy etterspørsel etter beleggsbeskyttelse for fett.."

Til å begynne med var vårt største marked på katte- og hundematsektoren. Nå har vi gått inn på markedene for frossen- og ta-med-hjem-mat

Ark av massivpapp

Ansvarlig leveranse av massivpapp til den miljøvennlige emballasjeproduksjon

Les mer om massivpapp-produkter