I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Daniel, Colombia

​Hva er ditt største øyeblikk innen innovasjon?

Min største innovasjon var et palledisplay for krus som jeg laget for vår kunde, Loceria Colombiana. For bruk hos store detaljister, slik som Home Center og Exito, måtte displayet optimalisere den tilgjengelige plassen for salg samt fremme produktet..

Jeg utformet et moduldisplay som var enkelt å åpne og gjorde at kjøperen kunne se krusene. Ved å tiltrekke kjøperens oppmerksomhet i butikken, var vi i stand til å øke salget. Løsningen har et minimalt bruk av materialer, noe som gjør at vi kan minimalisere kostnadene og skape emballeringseffektivitet for vår kunde.

Hva inspirerte deg til å komme med denne løsningen?

Hovedinspirasjonen bak å skape denne løsningen var å forstå kundens behov for et økonomisk og praktisk display. Vårt utmerkede samarbeid gjorde at vi kunne utforme og utvikle et nytt og innovativt display for å markedsføre deres produkter.

Hva skjedde så?

Med denne utformingen vant jeg førstepremien i kategorien for hylleklar emballasje på Smurfit Kappa Latin America Innovation Awards 2011. For meg var dette en skikkelig verdsettelse av min innovative emballeringsløsning.

Display

Våre displays er utviklet til å imøtekomme markedets krav og bruke vår kreativitet, struktur og design-verktøy for å øke kundens merkevare og skape mersalg

Les mer om våre display