I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Emballeringskurs

Kompetansebygging om hva som er god emballasje

Det er viktig ved spesifisering av emballasje, at du har den riktige kunnskapen for å få den korrekte løsningen.

““Takk for det utmerkede kurset som var perfekt organisert. Det bidro unektelig til min generelle kunnskap om bølgepapp og mitt profesjonelle inntrykk av Smurfit Kappa”

Ruud, Global Packaging Commodity Manager, Philips Healthcare

Vi kjører kurs tilrettelagt for å utdanne våre kunder og detaljister innenfor alle mulige papirbaserte emballasjer. Det er et mål å bygge kompetanse om vårt produkt og å øke forretningsvirksomheters bevissthet om grunnprinsippene for hva som er god emballasje. Dette gjør at våre kunder tar bedre avgjørelser i forhold til deres emballasje og marked.

Vår standardemballasjekurs dekker hele den papirbaserte emballeringsprosessen, samt vitenskap bak denne. Levert i modulformat, bryter den ned prosessen trinn for trinn, helt fra papirproduksjon til overveielse, slik som utforming av perforeringer og frem til sluttproduktet. 

“Takk for den fruktbare opplæringen jeg fikk fra Smurfit Kappa. Kurset var veldig informativt, og jeg har delt deres presentasjoner med mitt team".

Dalia, Packaging Scientist, Kraft Food Egypt

Kursene tilbys innenfor ulike markedssektorer, og fokuserer på spesifikke disipliner, slik som vår hylleklare emballasje, markedsføring i butikken og bærekraftighet.

 

Produkter

Vi utvikler, produserer og leverer papirbasert emballasje som fremmer og beskytter våre kunders produkter.

Les mer om våre produkter