I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Messer

Vi viser frem våre innovasjoner, oppdatering av vår kompetanse, samt gir tilbakemelding på stedet.

Vi deltar på en rekke messer i løpet av året, noe som gjør at vi kan stille ut våre nyeste innovasjoner til markedet.

Messer er en ideell mulighet til å snakke direkte med oss og få øyeblikkelig adgang til våre eksperter. Dette gjør at du ser innovasjonene, diskuterer dem og mottar øyeblikkelig tilbakemelding på dine spørsmål.  

På hver utstilling er en rekke eksperter alltid til stede for å tilby variert kunnskap innenfor områder som hylleklar emballasje og displays til maskinsystemer.

Som en industrileder, skaffer vi også talere på emballasjeseminarer og work shops, der vi deler vår industri- og markedskompetanse om trender fra emballasjeteknologi til verdikjede til bærekraftighet. Her demonstrerer vi våre eksklusive interne verktøy, slik som InnoBook og andre verdifulle tilleggstjenester som er tilgjengelige innenfor vår organisasjon.

I tillegg deltar vi på spesifikke markedsmesser, der vi viser frem våre innovasjoner og oppdaterer vår kompetanse vedrørende de nyeste emballeringskravene på ditt marked. 

Produkter

Vi utvikler, produserer og leverer papirbasert emballasje som fremmer og beskytter våre kunders produkter.

Les mer om våre produkter