I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Kilder

Målsetningen med globale innkjøp  drift er å skape isynergier gjennom  volummengder, bruk av den beste anbudspraksis,  referansemåling av priser, utføring av markedsundersøkelser, samt jobbe tett sammen med de ulike land og operasjoner innenfor Europa og Latin-Amerika

Vi fremmer samarbeid med våre leverandører for å skape bedre betingelser, finne innovative løsninger og forbedre forretningsvirksomheten.

Globale innkjøp sørger for trygg levering, sikkerhet og overholdelse av miljøkrav for alle innkjøpte tjenester, produkter og råmaterialer. Hovedkategoriene er pappesker, transport, energi ,  CO2, samt farge.

I tillegg har vi flere tverrfaglige prosjekter, slik som reservedeler og gaffeltrucker for å definere og anvende på beste måte  innenfor alle områder i vår bedrift.

Vårt fokus ligger ikke bare på pris, men også på faktorer slik som kvalitet, tilgjengelighet, individuelle behov og brukertilfredsstillelse. I tillegg er våre leverandørers miljøkrav i ferd med å bli en av de viktigste faktorer innenfor leverandørvalg, og noe vi jevnlig vurderer våre leverandører på.

De som arbeider med globale innkjøp  vil normalt sett ha en utdannelse innen økonomi, teknisk og innkjøps-/distribusjonsnettverk.

Ofte finnes det vikariater for akademikere med en teknisk eller forretningsmessig universitetsgrad som assisterende prosjektledere ved denne avdelingenen.

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere med oss?

Se oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)