I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Arbeid sammen med oss

Finn ut hva som passer for deg.

Lær mer om vår kultur. Opplev hva det virkelig betyr å være en del av teamet vårt. Spør deretter deg selv: hva kan jeg tilby?

Nøkkelprinsipper

Kundeomsorg

Vi er alltid fokusert på våre kunder for å sikre at vi gir løpende innovative, bærekraftige og kostnadseffektive emballasjeløsninger. Vårt overordnede mål er å gi en industriledende kundeservice over hele verden.  Vi støtter dette målet gjennom våre internasjonale kontorer, våre aller nyeste designanlegg, samt vårt store produktutvalg.

Personfokus

Våre ansatte er midtpunktet i alt vi gjør. Vi vet at kundefokus, innovativ tilnærming, design gog et samlet markedsresultat avhenger av vårt globale team. Ved å erkjenne rollen du komme til å spille for vår forretningsvirksomhet i fremtiden, er vi forpliktet til en løpende utvikling av vårt vidstrakte, flerkulturelle og internasjonale team.

Vår rolle

Vi har forpliktelser overfor våre kunder, leverandører og ansatte til å drive forretningsvirksomhet på en korrekt og ansvarsfull måte.

Kjerneverdier

Integritet

Vi verdsetter en ærlig og direkte kontakt. Vi er forpliktet til å utføre vår forretningsvirksomhet på den rette måten, og alltid ta i betraktning våre aksjeeiere.

Lederskap

Alle kan være en leder i vår forretningsvirksomhet siden vi alle spiller en viktig rolle. En leder er for oss en person som streber etter å være best og er ivrig etter å utgjøre en forskjell.

Teamarbeid

Vi arbeider sammen i team - dette betyr å oppmuntre våre folk til å dele ideer og arbeide sammen mot felles mål. Teamdeltakere som søker etter å samarbeide med andre på en ærlig og positiv måte, skaper et verdifullt bidrag til hva vi gjør. 

Innovasjon

Vi streber konstant etter å være best. Å være best betyr for oss å gi våre kunder innovative løsninger. Vi arbeider derfor for å skaffe oss verdifulle erfaringer og hvordan vår virksomhet skal drives best mulig.   Til slutt lærer vi av hvordan andre driver forretningsvirksomhet, samt hvordan vi kan flytte grensene for vår produktdesign.

Ledige stillinger

Vil du være med i vårt globale team?

Oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)

 Møt våre ansatte

Denis 120x120.jpg

Dennis
Sales & Marketing Director 
Benelux 

 
 
 
Jelte 120x120.jpg
 

Jelte
CEO Smurfit Kappa Solid Board Netherlands