I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Salg og markedsføring

Salg

Som en verdensleder innenfor papirbasert emballasje, leverer vi til mange av verdens viktigste bedrifter og merkevarer.  Arbeid hos oss innenfor salg gir deg muligheten til å jobbe med et variert utvalg av organisasjoner, markeder, samt en spennende produktportefølje.

En karriere innenfor salg krever betydelig kunderettet kommunikasjon for å:

  • Etablere forbindelser på flere nivåer
  • Tilby et solid nettverk innenfor utvikling av nye produkter og støttefunksjoner.
  • Utvikle og effektuere forhandlinger og kontrakter der mulighetene oppstår

Salgsfunksjonen gir mange muligheter for karriereutvikling, og starter med emballasjesalg til lokale bedrifter og videre til strategisk styring av en kundeportefølje på flere millioner euro.  Salgsrollen kan kategoriseres innen tre områder

  • Kundeoppfølging: Styring og øking av eksisterende kunder
  • Ny forretningsutvikling: Identifisere, analysere og fremskaffe nye kunder
  • Salgsansvar: Ansvar for salgspersonale på et lokalt, nasjonalt eller internasjonalt grunnlag

Markedsføring

En karriere innen markedsføring krever planlegging, utvikling, implementering og styring av både interne og eksterne aktiviteter innen markedskommunikasjon.

Intern kommunikasjon: Våre ansatte er vår største ressurs, og markedsføringsrollen betyr å holde kollegaer oppdatert med hva som skjer i bedriften og i våre markedsområder.

Ekstern kommunikasjon: Vi streber etter å være en kundeorientert bedrift, og derfor lytter vi til deres behov for å være sikre på at vi imøtekommer krav til produkt, innovasjon og miljø.  Vi sørger for at vi kommuniserer med alle interessegrupper med hensyn til å bygge opp og vedlikeholde sterke forbindelser. 

Den fundamentale markedsføringsrollen er å overføre vår forretningsstrategi til innovative kommunikasjonsplaner og kampanjer med høy påvirkningskraft, noe som innvirker positivt på de tiltenkte målgruppene og resulterer i en målbar forretningsgevinst. 

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere sammen med oss?

Se oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)