I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Økonomi

Sterk økonomisk styring har alltid vært et nøkkelelement i vår bedrift

Det har vært en hjørnestein i utviklingen av bedriften fra det irske grunnlaget til dagens posisjon som verdensleder innen papirbasert emballasje. 

Vår økonomifunksjon omfatter ledergruppen på hovedkontoret, så vel som på avdelingsnivå og den enkelte fabrikk. Vår økonomiske ledergruppes ansvar omfatter et bredt utvalg av funksjoner.  I tillegg til dens primære rolle for økonomisk rapportering, inkluderes følgende ansvarsområder :

  • Utviklingen og vedlikeholdet av vårt økonomiske rapporteringssystem
  • Overvåking og implementering av de nyeste internasjonale standardene for økonomisk rapportering (IFRS)
  • Oppsett av regnskapspraksis, samt besluttsomhet ved tekniske regnskapsproblemer

Styringssamarbeid med våre eksterne revisorer.

Når det gjelder økonomisk rapportering, er vår ledergruppe ansvarlig for forberedelser av  månedlige og kvartalsvise informasjonsrapporter for seniorledelsen og ledere. Teamet spiller også en rolle i utarbeidelse av jevnlige prognoser og innenfor den årlige budsjettprosessen.  Innenfor ekstern rapportering, er ledergruppen ansvarlige for økonomisk informasjon, samt store deler av den kvalitative informasjonen som finnes i vår kvartalsvise resultatkunngjøring og årlig rapport.  Ledergruppen spiller også en rolle i evalueringen av oppkjøpsmuligheter i forbindelse med planlegging og beskatning, så vel som avdelingsledelse. En lignende flerfunksjonell tilnærming er tatt inn med hensyn til forretningsoverdragelser. På avdelingsnivå spiller den økonomiske funksjonen tre nøkkelroller innenfor forretningsstøtte:

  • Levere nøyaktig rapportering av økonomiske resultater (og prognoser) til rett tid sammen med kommentarer og forklaringer av endringer.
  • Opprettholde et ordentlig system for økonomistyring, samt sikre overholdelse av våre rapporteringsstandarder. Overvåkingen av våre kontrollsystemer utføres på løpende basis av vårt interne revisjonsteam for å sikre at vi har solide systemer og gode interne kontroller innebygget i vårt daglige arbeid.
  • Gi informasjon og støtte til de som er ansvarlige for driftsledelse. I tillegg til rapportering av økonomiske resultater, leverer økonomifunksjonen ikke-økonomiske opplysninger for å bistå i forretningsdriften.  Dette inkluderer resultatopplysninger og produktkostnader benyttet for produksjonsplanlegging ved fabrikk/anlegg.

På fabrikknivå er økonomidirektøren et nøkkelmedlem innenfor økonomigruppen med spesifikt ansvar for å:

  • Utføre korrekt bokføring og regnskapsresultater
  • Rapportering av anleggets økonomiske resultater
  • Vedlikeholde et korrekt system for økonomiske kontroller

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere sammen med oss?

Oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)