I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Design og innovasjon

Design og innovasjon er en integrert del av vår bedriftskultur

Vi er markedsdrevne og innovative i forbindelse med å imøtekomme våre kunders unike krav.

Vår målsetning er å sikre at våre kunders emballasjeløsninger, enten det gjelder papir, papp eller esker, er optimalisert på laveste kostnadsnivå til kunde. Vi oppnår dette gjennom produktutvikling, prosessforbedring, samt optimalisering av organisatorisk effektivitet. 

Vi oppmuntrer til proaktiv innovasjon blant våre ansatte, ved å skape et bredt spekter av muligheter innenfor design- og innovasjonsfunksjonen.

Vi har et nettverk med over 700 emballasjedesignere spredt utover våre anlegg som er fokusert på skaping og utvikling av nye produkter til kundene.

Våre ingeniører jobber i våre spesielle emballasjelaboratorier for å optimalisere emballasjeresultat. Våre tekniske prosjektledere jobber med kunder for å utvikle sine distribusjonsnettverk. 

Mennesker som arbeider med design og innovasjon har normalt sett en utdannelse innenfor design eller teknisk arbeid.

Dersom du er en akademiker med universitetsgrad innenfor teknisk arbeid eller emballasjedesign, bør du kikke på vår side for studenter for de nyeste mulighetene.

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere sammen med oss?

Oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)