I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Opplæring og utvikling

Lurer du på hvordan du kan bli en del av den totale pakken hos oss?

Vi innehar det perfekte opplæringsmiljøet: Innovasjon, motivasjon og støtte.

Vi vet at du i henhold tillegg til å lære og utvikle fra begynnelsen av, har behov for verktøy. Vi er dedikert tilvil sette pris på å levere deg disse verktøyene i et utfordrende arbeidsmiljø. Ved å motta praktisk trening vil du nå ditt fulle potensiale både profesjonelt og personlig, ved å gjøre en skikkelig innsats til det vi gjør.

Vi er også klar over at mennesker lærer best ved å utrette... Derfor spiller vi ballen over til deg for å gjøre mest mulig ut av utviklingsmulighetene dine.  Husk... Din fremtid er i dine hender!

Still spørsmål, lag forslag, prøv noe nytt, anvend din opplæringbruk det du lærer og se hvor langt du kan komme sammen med oss.

Utvalget av opplæring og utvikling er en del av våre akademiske programmer og kan inkludere:

Arbeidstrening fra tid til annen:

Du vil få uvurderlig opplæringlære mye ved å jobbe side om side med kompetente, erfarne kollegaer som vil dele sin kunnskap og fortelle deg hvordan du gjør jobben din.

Veiledning:

Våre veiledere er til stede for å gi deg støtte , råd, tilbakemelding og ikke minst de altoverskyggende alle de tillitserklæringene du trenger for å vokse med din rolle.

Prosjektgrupper:

Du vil få sjansen til å bli involvert i spennende, verdiskapende forretningssaker og prosjekter, der dine ideer og innspill vil være av betydning.

Internasjonalt nettverk av akademikere:

Et nettverk som spenner på tvers av landene for å dele informasjon, ekspertise og karrieremuligheter med mennesker i samme posisjon som deg selv.  

Ledige stillinger

Muligheter for å gjøre karriere

Oversikt over ledige stillinger

Møt flere av våre folk

Anja 100x120.jpgAnja
Graduate Trainee Germany

 

 

Srinath 120x120.jpg Srinath
 Student
 Netherlands/India