I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Personlig utvikling

Opplev ditt sanne potensiale. Din framtid er hos oss....

Vi er fokusert på å gi deg den opplæringen og utviklingsmulighetene som vil være til fordel for deg både personlig og profesjonelt sett.

Vi holder intern opplæring som er skreddersydd alle nivåer i organisasjonen, og er utformet for å øke ditt kompetanse- og kunnskapsnivå samtidig som vi når våre mål. Sterke forbindelser med ulike internasjonale høyskoler og andre institusjoner sikrer at vi alltid har tilgang til de beste fagkunnskaper.

Trening og utviklingsprogrammer er drevet på et felles- og regionalt/lokalt nivå for å møte våre ulike behov.

Vårt universitet for ledere har nøkkelopplæring innen vår forretningsvirksomhet og inkluderer:

  • Program for lederutvikling

Et spesiallaget program som samler ledere på tvers av funksjoner, forretningsenheter og kontinenter, og gir dem en plattform for å engasjere dem opp mot vår toppledelse.  Vi samarbeider med Smurfit handelshøyskole og andre meget gode opplæringsinstitusjoner for å sikre at våre ledere oppnår de beste resultatene, noe som hjelper oss med å videreutvikle og bedre vår bedrift.

  • Direktørkurs

Direktørkurset hjelper deltakerne med å mestre nye oppgaver, oppdage varierte perspektiver, samt utvikle sin lederskapstil fra en funksjonell rolle til en posisjon innen ledelse.

  • Ledelsesutdanning

Læring uten stopp selv om du er på topp. Vi benytter et antall internasjonale handelshøyskoler for å benytte oss av deres  programmer for vår seniorledelse. Vi er knyttet til  London Business School (LBS), INSEAD og Purdue University, for å nevne noen.

Ledige stillier

Interessert i å utvikle din karriere med oss?

Oversikt over ledige stillinger

Møt våre ansatte

Lina
Purchasing Manager
Sweden

 

Torbjørn karriere.jpg
Torbjørn

Driftssjef

Norge