I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Yelitze

Yelitze, Administrativ Controller

Venezuela

 

Hvorfor begynte jeg å jobbe i Smurfit Kappa?

Jeg tok jobb i Smurfit Kappa fordi det er et internasjonalt selskap med utviklingsmuligheter i mange retninger.  Selskapet hjelper de ansatte med å innse at det er mange måter å utvikle seg som yrkesperson på, kanskje innen områder man ikke visste om en gang.

Min karriere i selskapet

Jeg begynte i stillingen som intern revisjonskoordinator, med ansvar for de latinamerikanske landene Venezuela, Colombia, Argentina og Mexico. Det var en flott mulighet til å bli involvert i selskapets forskjellige operasjoner og møte kollegaer fra andre land.  Dette skapte et miljø der vi kunne utveksle ideer, mål og aktiviteter, noe som styrket min vekst som yrkesperson innad i selskapet.

Hva jobber jeg med nå?

Nå er jeg administrativ controller og ansvarlig for det sentraliserte, generelle regnskapet til Smurfit Kappa Venezuela. Det medfører koordinasjon og kontroll av regnskapsføring og rapportering, for å sikre at bedriftens krav og lokale regler. En viktig del av min rolle er å se til at jeg skaper et støttende opplæringsmiljø for teamet mitt.

Hvilket råd ville du gitt til noen som vurderte å ta jobb i Smurfit Kappa?

Det er ikke noe å vurdere! Kom og bli med. Opplev eventyret det er å jobbe på lag og være del av Smurfit Kappa!