I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Vidar

Vidar, Konstruktør / Koordinator

 

 

 

 

 

Hvorfor begynte jeg å jobbe i Smurfit Kappa?

Ble helt tilfeldig, jeg hadde sommerjobb på vedlikeholdsavd. Etter endt skolegang og ved slutten av sommerjobben ble jeg forespurt av verksmester om jeg kunne tenke meg å prøve meg som teknisk tegner på mekanisk verksted, noe jeg etter hvert takket ja til.  Så slik startet det … det var andre tider den gangen (1973)

Hvilke funksjoner har jeg hatt i selskapet

Begynte som sagt som teknisk tegner på mek.verksted. Funksjonen som teknisk tegner falt etter hvert bort og jeg fikk da opplæring ute i verkstedet og fungerte etter hvert som mekaniker / skiftmekaniker. Etter mer skolegang støttet av bedriften,  ble jeg etter hvert tilbudt jobb som emballasjekonstruktør på utviklingsavdelingen hvor jeg også i en periode  har hatt en tilleggsfunksjon som koordinator med bl.a. ansvar for fordeling av arbeidsoppgaver internt på avdelingen

Hva jeg jobber med nå

Jeg arbeider nå som emballasjekonstruktør igjen der jeg jobber med utvikling av emballasje som brukes i våre kunders pakkemaskiner.
Videre er jeg opptatt med oppfølging av maskinprosjekter mot kunde og maskinbyggere, hjelpe salg/kunder med palleteringsforslag på egne/kunders emballasje.
Jeg hjelper også salg/kunder med teoretisk beregning av styrke på gitte emballasjer.    

Hvordan jeg ser på fremtiden

Vår bedrift har opp gjennom tidene blitt sett på og oppfattet som en trygg og god arbeidsplass og med vilje til å investere i bedriften.  Jeg håper jeg at den fortsatt vil være en sikker og god arbeidsplass i mange år fremover også. 

Hva ville du anbefale en person dersom han/hun ville begynne hos Smurfit Kappa? 

På et generelt grunnlag ville jeg vel først be han/hun undersøke om den type jobb det eventuelt er snakk om, undersøke om det er en slik jobb som vedkommende kunne tenke seg å jobbe med. Gjerne be vedkommende snakke med folk som allerede jobber på samme avdeling/arbeidssted for å danne seg et bilde av arbeidsforhold, utviklingsmuligheter o.s.v  før han/hun bestemmer seg.