I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Thor Erik

Fabrikksjef

 

 

 

 

Hvorfor jeg begynte i Smurfit Kappa

Jeg begynte i Smurfit Kappa fordi jeg så dette som en mulighet til å kunne være med på en forbedringsreise til det beste for våre ansatte og våre kunder.  Jeg ønsket også å være med på å endre bedriften til å forstå at vi er en bedrift med unik kompetanse for våre kunder.  Jeg ønsket også å være med på å endre bedriften til å forstå at vi er en bedrift med unik kompetanse til det beste for våre kunder.

Hvilke funksjoner jeg har hatt i Smurfit Kappa?

Jeg har jobbet i Smurfit Kappa i 2,5 år og har ansvar for fabrikk. Vi jobber bredt utover egne ansvarsområder så det involverer også arbeid mot salg, supply, kvalitet og finans. 

Hva har vært det mest givende ved å jobbe i Smurfit Kappa?  

Det er givende å jobbe i Smurfit Kappa hvor vi er en egen fabrikk med bra støtte fra et stort konsern med over 40.000 ansatte.

Hvordan ser jeg på fremtiden?

Fremtiden ser spennende ut. Vi jobber med nye muligheter innen grensesnitt fabrikk, supply, finans og støtte til det beste for kundene. For ansatte vil det bli store muligheter for utvikling.

Hva ville du anbefale en person dersom han/hun ville begynne hos Smurfit Kappa?

Om du er en uredd og proaktiv lagspiller med ønske om personlig utvikling, kan Smurfit Kappa være din fremtidige arbeidsgiver.