I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Mark

​Innovasjons- og utviklingsleder

Nederland

«Jeg er virkelig stolt av å være med på dette flotte vinnerlaget.»

 

Hvorfor begynte jeg å jobbe i Smurfit Kappa?

Smurfit Kappa i Nederland var en av praksisplassene mine via universitetet. For meg var dette en veldig positiv opplevelse, og sammenlignet med andre praksisplasser var Smurfit Kappa overlegent den beste og mest interessante bedriften og bransjen. Lidenskapen som bedriftens medarbeidere hadde for sitt arbeid og følelsen av å være et verdifullt medlem av laget, gjorde meg veldig interessert i å jobbe for Smurfit Kappa.  

Min karriere i selskapet

Jeg startet i 2002 som en prosessingeniør, og i 2007 ble jeg leder for avdelingen for utvikling og kvalitet. I 2011 ble jeg en del av lederteamet, og er nå ansvarlig for avdelingene for utvikling, kvalitet, vannbehandling, ingeniørteknikk, QUESH, bærekraft og energi.

Hvordan ser en arbeidsuke ut for deg?

Siden arbeidet mitt og prosjektene jeg er involvert i er såpass mangfoldige, har jeg ukentlige møter med prosjektlederne og prosessingeniørene for å drøfte hvordan vi skal holde oppsyn med og lede alle prosjektene. Så mer enn 50 % av tiden er møter, og resten bruker jeg på daglige lederoppgaver og utfordringer.

Hvilket råd ville du gitt til noen som vurderte å ta jobb i Smurfit Kappa?

Smurfit Kappa er en flott organisasjon å jobbe for! I denne organisasjonen er det mennesker som utgjør den viktige forskjellen, og gode ideer og initiativ blir anerkjent og støttet. Når du først er en del av laget, så vil du ønske å fortsette å være det!