I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Katrine

Amundsen Katrine_120x120.jpg
Regnskapssjef
Norge
 
 

 

 

 

Hvorfor jeg begynte i Smurfit Kappa?

Jeg hadde tidligere jobbet i en tilsvarende stilling i et annet internasjonalt konsern og hadde lyst til å jobbe i finansavdelingen i et tilsvarende stort konsern.      

Hvilke funksjoner jeg har hatt i Smurfit Kappa?

Jeg begynte å jobbe som regnskapssjef i finansavdelingen i 2013.

Hva jeg jobber med nå?

Jeg jobber fortsatt som regnskapssjef.  Daglige arbeidsoppgaver består i rapportering til eierne i Dublin og til hovedkontoret for Nord-Europa som ligger i Paris og til ledergruppen i Norge.

Hva har vært det mest givende ved å jobbe i Smurfit Kappa?

Det er spennende å jobbe i et større internasjonalt konsern hvor det er fokus på kvalitet i finansrapporteringen.  Arbeidsoppgavene er varierte, og vi har løpende kontaktmed kollegaer i søsterselskaper hvor vi utveksler erfaringer og løsninger.  Det er et hyggelig arbeidsmiljø på tvers av alle avdelinger og fagområder.

Hvordan jeg ser på fremtiden?

Jeg ser positivt på fremtiden.  Finansprosessene i konsernet er i stadig utvikling, og det er en spennende prosess å være med på.

Hva ville du anbefale en person dersom han/hun ville begynne hos Smurfit Kappa?

Spennende å jobbe i en produksjonsbedrift og få muligheten til å påvirke en produksjonsprosess, samt lærerikt å jobbe i et større og veletablert internasjonalt konsern.          

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere sammen med oss?

Oversikt over ledige stillinger