I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Jan Tommy

Skiftkoordinator/Verneleder

 
 
 
 

Hvorfor begynte jeg å jobbe i Smurfit Kappa?

Jeg startet som skiftkoordinator og verneleder. Hovedoppgaver var å koordinere skiftene, støtte skiftsjefene i deres arbeid, feieplanlegging, opplæring og kursing samt HMS. 

Hva jeg jobber med nå?  

Nå jobber jeg med helse, miljø og sikkerhet. Dette er et vidt spekter med alt fra orden, renhold, vakthold, risiko og skadeforebygging.          

Jeg har også ansvaret for eksterne kurs og lærlinger. Bidrar også i arbeidet med kvalitet. I tillegg er jeg Norges HMS koordinator i konsernet.            

 

Hva har vært det mest givende ved å jobbe i Smurfit Kappa?  

At vi har et konsern i ryggen som satser. Det er veldig givende å se den fremgangen vi har på mange områder. Nå jobber alle sammen mot felles mål. Jeg har fått tatt del i en stor utvikling siden jeg begynte for 8 år siden.            

Hva tror du fremtiden vil bringe?

Jeg ser at resultatene av alt arbeidet gir resultater og har stor tro på Smurfit Kappa Norpapp.          

Hva slags råd ville du gitt til noen som vurderte å ta jobb i Smurfit Kappa?

Ikke vær redd for å bidra med din erfaring og kompetanse.