I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Lukket resirkuleringssyklus

Som en integrert produsent er vi i en unik posisjon der vi er en del av våre produkter under hele livssyklusen

All papirbasert emballasje er 100 % gjenvinnbar, uten behov for å deponering. All emballasje innen bølgepapp, massiv papp og sammenleggbare esker kan samles inn, rengjøres på nytt, gjenvinnes og gjenskapes til annen emballasje i løpet av ca. 14 dager, noe som viser en ekte og lukket syklustilnærming.

Faser i livssyklusen

Papirproduksjon: våre papirfabrikker produserer papir av nyfibre og resirkulerte fibre. Disse fibrene kommer fra vår egen gjenvinning og skogdrift, og kjøpes inn fra tredjepart.

Emballasjekonvertering: våre emballeringsanlegg produserer bølgepapp og massivpapp hovedsakelig fra vår egen papirproduksjon. Dette konverteres til emballasje og leveres til kunder for å transportere, beskytte og fremme produktene i distribusjonsnettverket.

Resirkulering: resirkuleringsprosessen begynner når brukt emballasje samles inn (hovedsakelig fra detaljhandelen), sorteres og deretter leveres til en av våre fabrikker for gjenvinning og papirproduksjon.

Dette er hvordan vi ‘"lukker syklusen".

I hver eneste fase av livssyklusen har vi den nødvendige erfaring, ekspertise og lidenskap for å kunne levere bærekraftige produkter på en bærekraftig måte