I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Kvalitet og produktutvikling

Ekspertise, erfaring og lidenskap for vellykket emballasje

 Kvalitet og produktutvikling står høyt på vår dagsorden. Vi samarbeider med deg for å finne de mest effektive og rasjonelle løsningene for å imøtekomme dine krav og ønsker til papp og emballasje.

 Vi fordeler vår innsats på de følgende 6 større områdene:

  • Produktutvikling
  • Teknisk kundeservice (TK)
  • Kvalitet
  • Produktsikkerhet
  • FSC-/PEFC-sertifisering
  • Spesifikasjonsstandardisering

 

Våre 3 laboratorier danner et solid fundament for vellykkede produktutviklingsprosesser.

Piteå, Sverige

Dette laboratoriet fokuserer på produktinnovasjon og utviklingen av nye papirkvaliteter.

Roermond, Nederland

Dette laboratoriet fokuserer på teknisk kundeservice og introdusering av nye produkter til markedet.

Facture, Frankrike

Dette laboratoriet er sertifisert for testing av produktsikkerhet, og fokuserer på utviklingen av produkter til matvarer.

FSC og PEFC

​Vi anerkjenner og benytter 2 større internasjonale skogssertifiseringsordninger, Forest Stewardship Council (FSC) og Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC). Les mer