I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Bærekraftig emballasje

Emballasjens grønne fasade - bærekraftighet er inkludert som standard

Vi bidrar til en bærekraftig verden ved å utforme og levere kostnadseffektive emballasjeløsninger til våre kunder, og forhindrer avfall fra emballerte produkter ved å optimalisere materialbruk, og ved å redusere transport gjennom veltilpasset emballasjeutforming. Våre produkter bidrar til en bærekraftig verden takket være sine resirkulerbare og fornybare egenskaper.

100 % naturlig

All papirbasert emballasje er laget av et naturlig og fornybart råmateriale -  treverk. Trefibrene vi benytter kommer hovedsakelig fra skogsfortynnings- og sagbruksavfall fra bygge- og tømmerindustrien.

100 % resirkulerbar

All papirbasert emballasje er 100 % gjenvinnbar og biologisk nedbrytbar uten behov for å deponere esker.  All emballasje innen bølgepapp, massiv papp og sammenleggbare esker kan samles inn, rengjøres på nytt, gjenvinnes og gjenskapes til andre esker i løpet av ca.  14 dager, noe som demonstrerer en ekte og lukket syklustilnærming. (Les mer…)

Emballeringskjede

Vi har startet et omfattende emballeringskjedeprogram (CoC) for å sertifisere vår totale papir- og bølgepappdrift. Uansett hvor du kjøper din emballasje, er vårt siktemål at det kun vil benyttes materialer med opprinnelse fra veldrevne skoger, kontrollerte kilder, gjenvunnede  materialer, eller en blanding av disse.

Bærekraftig emballasjedesign

Emballasjedesign spiller også en viktig rolle i minimalisering av enhver miljøpåvirkning. Vi sikter mot å minimalisere materialmengden, men optimaliserer innsatsen i verdikjeden gjennom nøyaktig beregning av den beste palleformasjonen for å utnytte plassen. Dette gjør at vi og våre kunder, reduserer forbruket av råmaterialer, reduserer transportbehovet og eliminerer produktskade.