I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Emballasjeinnovasjon

Markedsledende ressurser innen forskning, utvikling og innovasjon

Vi har kompetanse, ekspertise, ressurser og fasiliteter til å skape og teste ut et komplekst utvalg av emballasjeløsninger

Vår tilnærming

Innovasjon er noe av det viktigste i vår forretningsvirksomhet, og er avhengig av utviklingen av nye ideer, noe som kommer fra bevissthet og kreativitet fra våre folk. Vi har over 700 designere, hundrevis av teknisk personale, ingeniører og prosjektledere i 35 land; alle med ekspertise, erfaring og lidenskap for å kunne skape virkelig inspirerende emballasje.

Et komplett utvalg av innovasjonsverktøy for å optimalisere emballasjeutførelsen

Innovasjon bør heller være basert på fakta enn på intuisjon, og på denne måten anvender vi unike verktøy til å støtte oss i dette arbeidet.

  • Paper to Box: avgjør den best egnede papirsammensetningen for å imøtekomme dine emballasjebehov.
  • Pakkeekspert: avgjør det eksakte styrkenivået som kreves av din emballasje.
  • InnoBook : en global database av emballasjedesign, klar til å skreddersys for å imøtekomme dine krav til emballasje.

Topp moderne fasiliteter for å bistå deg med økt salg

Fra vårt utviklingssenter i Nederland er vi i stand til å gjenskape forhold innenfor detaljhandel og verdikjeden for å sikre at din emballasje presterer på alle nivåer.

  • Papirstyrke: mekaniske og fysiske egenskaper som påvirker papirets atferd innen bølgepapp og produksjon
  • Bølgepappstyrke:  vanlige bølgepappkarakteristikker, inkludert 3 Point Bending (TPB) Edge crush (ECT) og Flat crush (FCT)
  • Emballasjetest:  et utvalg av standard industritester, slik som eskekompresjon og fallprøver, samt vår unike tester, slik som håndtaksstyrke, vridning og friksjonsvinkel på trau.
  • Stablingsstyrke: ytelsesevaluering av paller i full størrelse gjennom simulering av forholdene for lagring, lagerhåndtering og transport
  • Detaljhandel: ved simulering av et detaljhandelsmiljø, kan utformingene plasseres på hyllen for å analysere hyllepresentasjon ved siden av konkurrentenes hyllevarer før de kommer inn på markedet.