Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

 Over ons

 

Smurfit Kappa is een  van 's werelds toonaangevendste producenten van verpakkingen op basis van papier, met ongeveer 41.000 medewerkers verdeeld over 350 productielocaties in 32 landen en met een omzet van € 7,9 miljard in 2013.

Innovatie, service en pro-activiteit gericht op onze klanten is onze primaire focus. Als een van 's werelds grootste geïntegreerde ondernemingen van verpakkingen op basis van papier doen wij er alles aan om onze activiteiten op een duurzame manier te beheren.

Ontdek onze locaties
 

 Laatste nieuws

 
Meer nieuws
 

 Werken bij Smurfit Kappa

 

Of u nu student, afgestudeerde of ervaren professional bent - verbreed uw horizon, verrijk uw carrière. 

Kom onderdeel uitmaken van ons team.

Lees meer over carrières

Ervaar de reis van de consument

Onze 3D Store Visualiser is een technologische vooruitgang die u in staat stelt om vanuit het perspectief van de consument naar verpakkingsoplossingen te kijken zodat u virtueel uw verpakking kunt analyseren en optimaliseren.

So before you make it real, make it right. 

Lees meer over de 3D Store Visualiser

Koolstofdioxydebeheer

Het afremmen van de klimaatveranderingen vormt een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Onze duurzaamheidsdoelstelling op lange termijn is 25% vermindering van de CO2-uitstoot door fossiele brandstoffen in 2020 ten opzichte van 2005.

Lees meer over koolstofdioxydebeheer

Innovatie: Innotools

We richten ons erop hoe we het altijd de eerste keer goed kunnen krijgen voor onze klanten. Onze methoden zijn constant in ontwikkeling om slimmer te worden en om te garanderen dat onze innovatie is gebaseerd op feiten in plaats van op intuïtie.

Lees meer over innotools