Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

 Over ons

 

Wij zijn Smurfit Kappa en wij leven in de wereld van onze klanten. Dat is onze passie. Gewoon goed is bij ons niet goed genoeg.

Wij waarderen een uitdagende samenwerking met onze klanten en collega’s. Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen, ontstaat een basis voor een duurzame werkrelatie en gedeeld succes. Wij willen het verschil maken, werken snel en professioneel, denken in oplossingen en bieden pro-actief kennis aan. Onze klanten verder helpen...We enable your future!

Lees meer over onze klantcases
 

 Laatste nieuws

 
Meer nieuws
 

 Werken bij Smurfit Kappa

 

Of u nu student, afgestudeerde of ervaren professional bent - verbreed uw horizon, verrijk uw carrière. 

Kom onderdeel uitmaken van ons team.

Lees meer over carrières

Ervaar de reis van de consument

Onze 3D Store Visualiser is een technologische vooruitgang die u in staat stelt om vanuit het perspectief van de consument naar verpakkingsoplossingen te kijken zodat u virtueel uw verpakking kunt analyseren en optimaliseren.

So before you make it real, make it right. 

Lees meer over de 3D Store Visualiser

Gezondheid en Veiligheid

Gezondheid en veiligheid vormen een integraal onderdeel van ons bedrijf en wij stimuleren het voldoen aan de hoogste normen in al onze activiteiten.

Lees meer over gezondheid en veiligheid

Innovatie: Innotools

We richten ons erop hoe we het altijd de eerste keer goed kunnen krijgen voor onze klanten. Onze methoden zijn constant in ontwikkeling om slimmer te worden en om te garanderen dat onze innovatie is gebaseerd op feiten in plaats van op intuïtie.

Lees meer over innotools