I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Retningslinjer

Bærekraftig utvikling er et kjerneprinsipp i alle aspekter ved vår drift og aktiviteter

Styret

Styret har det overordnede ansvar for å sørge for at vi har en realistisk agenda for bærekraftig utvikling innen sektoren for papirbasert emballasje. Utvikling og implementering av våre retningslinjer på dette området er subsidiert av vår konsernsjef.

Konsernets styringskomité

På ledelsesnivå fastsetter konsernets styringskomité strategien og målsetningene for bærekraftig utvikling, og gjennomgår framgangen ved å imøtekomme våre forpliktelser. Denne komitéen består av bedriftens seniorledelse (konsernsjef, teknisk direktør og finansdirektør) ledergruppen fra hver enkelt avdeling samt personalsjefer fra konsernets hovedkontor.

Bærekraftig arbeidsgruppe

Konsernets styringskomité støttes av en arbeidsgruppe som består av nøkkelrepresentanter fra hver enkelt driftsavdeling i Europa og Amerika, så vel som fra hovedkontoret. Arbeidsgruppens oppgave er å overvåke at målsetningene oppnås på tvers av et bredt utvalg av bærekraftige indikatorer, samt fremme temaet for forbedring i vår kontakt med kunder, leverandører og det generelle miljøet. Arbeidsgruppen er også ansvarlig for forberedelser og produksjon av vår årlige rapport om bærekraftig utvikling.

Miljørapporten

Se flere publikasjoner

Retningslinjer

Vi har en rekke regler for god forretningsførsel og retningslinjer som dekker områder i forbindelse med vår drift og ledelse.

Last ned våre retningslinjer