I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Vann

​Siden vår forretningsvirksomhet er avhengig av en naturressurs, er både tilgjengelighet på vann og innvirkningen på vårt vannforbruk ytterst viktig for oss.

Papirindustrien låner hovedsaklig vann i motsetning til å forbruke det. Betydelige mengder vann behandles, men etter behandling i moderne vannbehandlingsanlegg, returneres over 90% av vanninntaket til vannsystemene der det ble utvunnet.

Langsiktig forpliktelse

Redusere utslipp av organisk innhold i vårt prosessavløpsvann (COD) med en tredjedel innen 2020, sammenlignet med i 2010.

(Reduseringen er relativ til det organiske utslippet, målt av COD, og angitt pr. tonn produsert papir).

Resultat frem til dags dato

Fullført spesifikke vannrisikovurderinger i elleve papirfabrikker.

31,9% reduksjon av relative mengde COD i vannutslipp (sammenlignet med 2005) .

Vi støtter initiativer for å utvikle "vannspor" og vannforvaltningsstandarder. I 2011, ble vi med i Water Footprint Network,  som er ledende innen utvikling av slike standarder. Vi bidrar til og er en aktiv deltaker i utviklingen av bærekraftig metodelære som gjelder vår industri.

Langsiktig forpliktelse

Vi forbedrer kontinuerlig vår bærekraftige virksomhet og har bundet oss til fire langsiktige forpliktelser.

Les mer

Eksempler

Les flere miljøeksempler