I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Resirkulering

Emballasjeproduktenes livssyklus starter med bearbeidelsen av ny- og resirkulerte fibre for å skape papir og papp, som deretter overføres til eskekonverteringsanlegg for å omdannes til flatpakket bølgepapp- og massivpapp-emballasjeløsninger.

Flatpakket emballasje leveres til kundens emballerings- og fyllingsvirksomhet, der den monteres, fylles og brukes til transport, beskyttelse og presentasjon av varer gjennom hele distribusjonskjeden.

Gjenvinningsprosessen begynner når den brukte emballasjen flattrykkes og innsamles (hovedsaklig fra detaljhandler), sorteres og deretter returneres til våre papirfabrikker for gjenvinning.

I 2013, kom 74% av vår råmateriale fra resirkulert fiber

På grunn av den fornybare kilden og at sluttproduktet er gjenvinnbart, er papirbasert emballasje den mest miljøvennlige formen for papir- og pappemballasje som er tilgjengelig i dag.

Vi gjenvinner over fem millioner tonn brukt papir hvert eneste år.

4,3 millioner tonn av dette stammer fra Europa, og det meste av dette leveres gjennom vårt eget papirleveringssystem for gjenvinning. 4,3 millioner tonn av dette stammer fra Europa, og det meste av dette leveres gjennom vårt eget papirleveringssystem for gjenvinning. 88% av våre krav til amerikanske fibre samles innenfor vårt eget system. Vi er derfor en markant industrileder innen fibergjenvinning.

Les om våre anlegg her.

Resirkulering

Vår integrerte struktur og lukkede syklustilnærming sikrer at ditt papir og din bølgepapp gjenvinnes på en ansvarlig, effektiv og pålitelig måte.

Les mer om vår resirkulering

Resirkulerte fibre

Våre emballasjeløsninger er for det meste produsert av resirkulert fiber

Les mer om resirkulert fiber